Головна Новини Здоров'я народна медицина Здорова шкіра і волосся: які рослини повинні бути в кожному домі
commentss НОВИНИ Всі новини

Здорова шкіра і волосся: які рослини повинні бути в кожному домі

Очищають повітря від забруднення, дрібних частинок пилу і газів

21 серпня 2020, 16:10 comments1019
Поділіться публікацією:

Здорова шкіра і волосся: які рослини повинні бути в кожному домі

Користь кімнатних рослин. Фото: unsplash - Сара Дорвейлер

Кімнатні рослини є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Вони не тільки додають нашому простору затишок, але і позитивно впливають на здоров'я. Які ж саме види можна віднести до цього списку?

Шавлія — потужний антиоксидант, який бореться з передчасним старінням шкіри. Це природний в'яжучий засіб видаляє надлишки жиру на шкірі, запобігає появі прищів. У шавлії міститься багато вітаміну А і кальцію.

Листя м'яти знадобляться вам не тільки для кулінарних експериментів, але також стануть хорошим засобом для догляду за шкірою. У м'яті багато саліцилової кислоти, яка допомагає прибрати жирний блиск на обличчі. Якщо виникла проблема свербіння шкіри, то для її усунення ефективним буде сік м'яти. Листя м'яти також використовують для того, щоб побороти проблему сухих, потрісканих п'ят.

Алое вера — це універсальний засіб, який допомагає побороти різні проблеми зі шкірою, незалежно від типу і пори року. Всередині листа алое — гель, який є сильним заспокійливим засобом. Також алое вера використовують як гель після гоління або для обробки порізів. Ця рослина любить багато і дуже багато сонячного світла, тому краще поставити її в відповідне місце.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим лимонний сік корисний для нашого організму




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини