Головна Новини Здоров'я народна медицина Офтальмолог розповів, як прибрати мішки під очима
commentss НОВИНИ Всі новини

Офтальмолог розповів, як прибрати мішки під очима

Можуть з'явитися від зайвої чашки чаю чи кави

31 серпня 2020, 13:40 comments1225
Поділіться публікацією:

Ця проблема є досить поширеною і багато хто не знає, що ж з нею робити. Хірург-офтальмолог Сергій Чуб поділився діючим способом, як прибрати "мішки" під очима. Про це пише видання newsyou.

Офтальмолог розповів, як прибрати мішки під очима

Офтальмолог розповів, як прибрати мішки під очима. Фото: unsplash.

Періорбітальна клітковина — це спеціальна жирова тканина, яка виконує захисні функції навколо очного яблука. Саме вона і набрякає вранці.

Експерт радить у такій ситуації не вживати перед сном жирні продукти, а також каву, чай і алкоголь. Щоб побороти цю проблему, він рекомендує вмиватися контрастною водою і робити холодні компреси. Для приготування компресу достатньо використовувати заварені раніше чайні пакетики. У них міститься кофеїн, який звужує судини. Ці нескладні маніпуляції дозволять стимулювати кровообіг в області очей, знімаючи набряклість.

Також мішки під очима можуть виявитися свідченням постійного стресу, нервозності і нестачі сну. Лікар рекомендує при наявності таких симптомів обстежитися у фахівців. А якщо набряклість навколо очей виникає на постійній основі, то це може бути ознакою порушення роботи серцево-судинної системи.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, названо засіб, яке знизить тиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини