Головна Новини Здоров'я народна медицина Названо прянощі, якими можна замінити зубну пасту
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо прянощі, якими можна замінити зубну пасту

Ці прянощі ефективно освіжають подих

2 липня 2020, 11:25 comments1089
Поділіться публікацією:

Неприємний запах з рота — поширена проблема, яка викликає серйозний дискомфорт. Якщо у вас немає можливості почистити зуби, то освіжити дихання можна за допомогою декількох спецій, які знайдуться на вашій кухні. Про це повідомляє видання Smak.

Названо прянощі, якими можна замінити зубну пасту

Догляд за ротовою порожниною повинен бути правильним і регулярним, тоді зі свіжістю дихання не буде жодних проблем. Якщо неприємний запах з рота виникає часто, тоді варто сходити  на консультацію до лікаря, адже ця ознака може вказувати на наявність якогось захворювання. У будь-якому випадку, усунути проблему допоможуть наступні спеції:

- Кріп. У ньому міститься багато антиоксидантів, вітамінів і мікроелементів, зокрема хлорофіл, який вважається  найпотужнішим ліквідатором неприємного запаху. Можна пожувати гілочку кропу, а можна зробити з його насіння чай.

- Кардамон. У його складі є евкаліптова олія, яка ефективно і швидко знищує бактерії у ротовій порожнини, усуває неприємний запах і регулює травлення.

- Аніс. Насіння цієї рослини заварюють, дають їм настоятися кілька хвилин і використовують в якості ополіскувача.

- М'ятний чай. Освіжити дихання допоможе м'ятний чай, адже м'ята вважається сильним природним антисептиком. Вона також допомагає очистити зуби від нальоту і запобігає їх руйнуванню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти зміцнюють зубну емаль



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини