Головна Новини Здоров'я народна медицина Лікар розповів про реальну користь куркуми і часнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповів про реальну користь куркуми і часнику

Куркума і часник вважаються природними антибіотиками

3 серпня 2020, 10:15 comments2956
Поділіться публікацією:

Багато людей при проблемах зі здоров'ям звертаються до народної медицини. Для лікування застуди, грипу та інших захворювань часто використовують часник і куркуму. Кажуть, що ці продукти мають унікальні властивості. Іспанський лікар-дієтолог Айтор Санчес розповів, чи дійсно вони настільки корисні.  Про це повідомляє видання Medikforum.

Лікар розповів про реальну користь куркуми і часнику

Фахівець відзначив, що ці продукти дійсно сприяють зміцненню імунітету і на це вказують численні дослідження. Але водночас, лікар не радить зациклюватися на цих продуктах для профілактики захворювань. Попри всі свої лікувальні властивості, куркума і часник не є панацеєю від усіх бід. Існують інші продукти, які мають велику кількість вітамінів і мікроелементів, які здатні підтримати імунну систему.

Лікар рекомендує для початку переконатися в тому, що ваш організм повною мірою збагачений вітамінами, зокрема С і Д. Їх дефіцит може бути причиною проблем зі здоров'ям. Але якого елемента не вистачає організму може визначити тільки лікар, після обстеження і медичних аналізів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що як краще їсти куркуму для підвищення імунітету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини