Головна Новини Здоров'я народна медицина Чому медики радять пити воду з чорним перцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому медики радять пити воду з чорним перцем

Перець в тандемі з водою може принести значну користь організму

25 червня 2020, 14:25 comments2133
Поділіться публікацією:

Чорний перець досить широко використовується в рецептах народної медицини для лікування і профілактики багатьох захворювань. Ця спеція славиться своїми корисними властивостями. Тим, у кого проблеми з травленням, медики наполегливо рекомендують вживати воду з перцем.

Чому медики радять пити воду з чорним перцем

Відомо, що до складу чорного перцю входять вітаміни В, С, Е і К, а також рибофлавін, калій, кальцій, клітковина, фолієва кислота і багато інших речовин. Тепла вода з чорним перцем допомагає поліпшити роботу травної системи, позбавляючи шлунок від хвороботворних бактерій. Цей засіб ефективно діє проти діареї, здуття, підвищеного газоутворення та інших розладів.

Крім цього, вода з додаванням чорного перцю є відмінним натуральним енергетиком, а значить рятує від зниження тонусу і сонливості вдень. Також вона зміцнює імунітет і допомагає в боротьбі із зайвою вагою, спонукаючи організм спалювати більше калорій.

Вважається, що цей напій корисний тим, хто страждає від болю в суглобах, гриж, зубного болю, проблем із серцем, печінкою та легенями. Її вживання оцінюється як профілактика раку і діабету. За відсутності протипоказань пиття води з перцем може стати корисною частиною повсякденного життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими корисними властивостями володіє чорний перець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини