Головна Новини Здоров'я народна медицина Як зняти стрес: незвичайні методи, якими користуються у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зняти стрес: незвичайні методи, якими користуються у світі

Якщо раніше для зняття стресу достатньо було прийняти душ або ж випити віскі, то зараз можливості значно розширилися

4 вересня 2020, 00:24 comments1220
Поділіться публікацією:

Стреси супроводжують нас усюди. Якщо раніше для зняття стресу достатньо було прийняти душ або ж випити віскі, то зараз можливості значно розширилися. "24 канал" з посиланням на портал "Men 24" розповідає про найкрутіші способи, які однозначно допоможуть приборкати неприємні емоції.

Як зняти стрес: незвичайні методи, якими користуються у світі

Фото: Телеграф

1. Пивні ванни

Цей варіант зняття стресу використовується у Чехії. Дубову бочку наполовину наповнюють мінеральною водою, а іншу половину – суслом пивних дріжджів. Саме вони містять ті особливі речовини, які позитивно впливають не лише на шкіру, а й заспокоюють нерви. Щоправда, купатися у такій ванній можна не більше 20 хвилин.

2. Масаж зміями

Цей метод використовується в Ізраїлі. Зазначається, що ця процедура покликана зняти не лише стрес, а й втому. Рекомендується у цій справі довіритися професіоналам, адже відхилення від правил може коштувати життя. Для проведення масажу, на людину кладуть від чотирьох до шести плазунів, які протягом кількох хвилин позбавлять не лише від негативних емоцій, а допоможуть покращити кровообіг і розслабитися.

3. "Віртуальна" жилетка

Вислів про "виплакатися в жилетку" чудово використовують у Китаї. І нагадує він секс по телефону. В цьому випадку ти по телефону ділишся своїми проблемами та отримуєш слушну пораду, яка може навіть змінити твоє життя. Виконують роль "жилетки" фахівці, а коштує ця послуга дешевше, ніж традиційний візит до психотерапевта.

4. Покричати на бармена

Іспанці вирішили, що бармен може не лише підтримати компанію, коли хочеться випити, а немає з ким. Він може стати своєрідним щитом, який візьме на себе усі твої проблеми та турботи. Так, в Іспанії відкрили бар, в якому потрібно якомога потужніше облаяти бармена. Чим смачніше ти це зробиш, тим крутіший напій він тобі зробить. Такий варіант дозволить не лише зняти стрес, а й добряче так потренувати свою фантазію. Щоправда, для максимального ефекту потрібно буде попередньо вивчити іспанську мову!

5. Обгортання ікрою

Якщо ви теж думали, що чорна ікра створена для того, аби бути окрасою новорічного святкового столу, то в італійців на це інша думка. Вони придумали ікряне обгортання. Причому сама процедура дозволяє не лише зняти стрес, а й неабияк оздоровитися. Але є одне суттєве "але": таке задоволення добряче вдарить по вашому сімейному бюджету.

6. Баня по-мексиканськи

Мексика відома не лише текілою, а й кактусами. Сама процедура – божевільна суміш масажу, аккупунктури та традиційного биття віником по спині.  Для зняття стресу довге листя кактусу нарізають, більшість колючок прибирають, аби не завдати шкоди. Листя кактуса нагрівається, після чого пацієнта лупцюють по спині. Подейкують, що такий варіант миттю знімає стрес. Не варто оминати увагою й незвичайні відчуття. Але рекомендується не намагатися відтворити це в домашніх умовах.

Раніше "Коментарі" писали про міфи і реальність сімейного життя після 50 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини