Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Звички, які заважають схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички, які заважають схуднути

Дії, що призводять до набору ваги

31 серпня 2020, 12:52
Поділіться публікацією:

Як часто ми сідаємо на дієту, в надії, що "ця точно спрацює". Але минає кілька тижнів, а дива так і не стається. Про те, як не мучити себе важкими дієтами, але скидати зайву вагу, розповідає дієтолог Андрій Невський. Про це пише видання newsyou.

Звички, які заважають схуднути

Звички, які заважають схуднути. Фото: unsplash.

Якщо самопочуття нормальне, а вага тіла ніяк не хоче зменшуватися, то варто уважно придивитися до повсякденних звичок.

Найбільш поширена помилка — заїдати стрес. Коли таке трапляється, то краще ховати їжу якомога далі, або зовсім не заходити на кухню без потреби.

Пробувати кожне блюдо, перебуваючи в гостях. Часто ми так робимо, щоб не образити господиню будинку. Раз-два — і це вже звичка! Тому краще утриматися від такої ввічливості.

Доїдати за дітьми. Таке трапляється, коли жінці шкода викидати їжу, що залишилася, і вона вирішує ще раз "перекусити". Дієтолог радить позбутися цього, тому що всі спожиті калорії є справжніми, і немає різниці "перекус" це чи повноцінний прийом їжі. Необхідно навчитися їсти за один присід, виключивши часті перекуси.

Їсти великими порціями також категорично не можна. Краще їсти частіше, але потроху, ніж навпаки. Тому що для організму це може стати справжнім випробуванням, і привести до підвищеного апетиту. Також експерт рекомендує забути про розвантажувальні дні, а краще завжди їсти  необхідними порціями.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, лікар перерахувала продукти, які не можна їсти на вечерю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини