Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Ви будете здивовані: чому восени потрібно пити какао
commentss НОВИНИ Всі новини

Ви будете здивовані: чому восени потрібно пити какао

Какао містить багато вітамінів і антиоксидантів

27 вересня 2020, 08:30
Поділіться публікацією:

В осінню погоду можна порадувати себе чашкою гарячого та ароматного какао. Цей напій не тільки смачний, але і дуже корисний для здоров'я. Нейробіолог Уїлл Клоуер розповів, чому какао варто регулярно включати у свій раціон, передає видання Food.news.

Ви будете здивовані: чому восени потрібно пити какао

Какао | Pixabay

Мало хто знає, що натуральний какао містить велику кількість вітамінів і мікроелементів, наприклад, марганець, мідь, магній, цинк. А також цей напій багатий на антиоксидантні речовини, які підтримують наш організм в тонусі та перешкоджають розвитку небезпечних захворювань.

Какао варто додати в осінній раціон, тому що він покращує настрій і наші когнітивні функції. Багато людей восени відчувають депресію і стають більш дратівливими, а цей напій допомагає нормалізувати загальний психологічний стан і підвищує задоволеність. Завдяки йому можна підбадьоритися, отримати новий заряд сил і енергії.

Ще за допомогою какао можна контролювати апетит. Деякі люди восени заїдають стрес, і в основному калорійною їжею, а це погано відбивається на роботі всього організму. Нейробіолог Уїлл Клоуер розповів, що вживання гарячого напою викликає викид гормонів, які сигналізують мозку про те, що ви вже ситі.

Також завдяки своєму багатому вітамінному складу, какао покращує стан шкіри, яка з настанням осені, стає сухою і чутливішою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як какао діє на рівень холестерину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини