Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вчені знайшли диво-продукт, який подовжує життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені знайшли диво-продукт, який подовжує життя

У цьому продукті міститься багато амінокислот і вітамінів

6 червня 2020, 03:25 comments3248
Поділіться публікацією:

Американські дослідники заявили, що людям, які хочуть зміцнити здоров'я і продовжити життя, потрібно вживати більше квасолі. Цей продукт володіє багатьма корисними властивостями, тому незамінний для організму. Про це повідомляє видання 7mednews.

Вчені знайшли диво-продукт, який подовжує життя

Відомо, що квасоля містить вітаміни С, Е, Д, а також фолієву кислоту, калій, магній і мідь. Вона лідирує серед бобових за своїми корисним властивостям. У цьому продукті багато рослинного білка, тому в нього висока харчова цінність.

Експерти з'ясували, що квасоля багата на амінокислоти, антиоксиданти і харчові волокна, які допомагають нормалізувати роботу травної системи, запобігаючи різним запальним процесам. Квасоля здатна боротися з такими серйозними захворюваннями, як ожиріння, діабет, ревматизм і рак. Звичайно, не як ліки, а для профілактики.

Вчені повідомляють, що вживати квасолю необхідно кожен день, тому що навіть при термічній обробці вона зберігає всі свої корисні властивості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що для продовження життя важливо не тільки правильно харчуватися, але і займатися фізичною активністю. Які види спорту в цьому допоможуть?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини