Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три популярних сніданки, від яких нуль користі
commentss НОВИНИ Всі новини

Три популярних сніданки, від яких нуль користі

Ці сніданки містять мінімум корисних речовин і вітамінів

22 червня 2020, 09:55 comments1655
Поділіться публікацією:

Щоб день минув успішно, його варто почати з правильного сніданку. Ранкове приймання їжі дуже важливе для організму, тому що заряджає нас енергією і дає сили. Але не всі продукти, які ми звикли їсти на сніданок, мають таку здатність. Від яких сніданків краще відмовитися?

Три популярних сніданки, від яких нуль користі

Вівсяна каша швидкого приготування

Для того, щоб заощадити час, багато людей купують на сніданок вівсянку швидкого приготування. Вона дійсно смачна і готується дуже швидко. Але наскільки вона корисна? Вчені  стверджують, що в такому продукті дуже мало клітковини, яка необхідна для травлення. Ще в такій каші містяться різні підсилювачі смаку та інші хімічні добавки, які можуть нашкодити здоров'ю. Краще витратити 15 хвилин і приготувати вівсяну кашу самостійно. Вона забезпечить відчуття ситості на тривалий час і збагатить організм цінним білком, складними вуглеводами, вітамінами.

Тости

Швидкий, популярний і простий у приготуванні сніданок. Проте в ньому відсутні білки. Від підсмаженого тосту ви не тільки не отримаєте користі, але й зголоднієте вже за годину. Якщо не хочете відмовлятися від тостів на сніданок, тоді доповніть їх білковою їжею, наприклад, омлетом з овочами.

Йогурти

Вважається, що йогурт на сніданок — це найкращий початок дня. Але медики не зовсім погоджуються з цим твердженням. Найбільш вдалий час для вживання йогурту — через кілька годин після сніданку або перед сном. У цей час  продукт найбільш сприятиме травленню. Шкоди від йогурту на сніданок не буде. Швидше, ви просто недоотримаєте частину його корисних властивостей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки ми частіше всього здійснюємо під час сніданку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини