Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Три інгредієнти, які роблять салат шкідливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Три інгредієнти, які роблять салат шкідливим

Не додавайте ці продукти в салат, щоб не нашкодити здоров'ю

10 червня 2020, 11:05 comments6255
Поділіться публікацією:

Кожній господині хочеться зробити страву максимально корисною і смачною. Але більшість з них допускає велику помилку, додаючи в салати калорійні заправки та інші шкідливі інгредієнти. Без чого краще обійтися в стравах?

Три інгредієнти, які роблять салат шкідливим

Калорійні заправки

Корисний овочевий салат дуже легко зіпсувати калорійною заправкою. Може це і смачно, але дуже шкідливо для організму. Така страва неодмінно відіб'ється на вашій фігурі. Зробити салат максимально корисним можна за допомогою соку лимона або йогуртової заправки. І пам'ятайте: здоровий салат не повинен плавати в соусі, нехай навіть самому низькокалорійному.

Дешевий бальзамічний оцет

На магазинних прилавках дуже часто зустрічаються аналоги бальзамічного оцту, які суттєво поступаються йому по якості. В них багато цукру, барвників, згущувачів, таких як кукурудзяний крохмаль і камедь. Ніякої користь організму такі заправки не приносять.

Будь-які смажені інгредієнти

Багато людей додають в салат, смажений бекон або куряче філе, щоб було смачніше. Але ці інгредієнти дуже калорійні і важко перетравлюються. Краще додайте в салат більше свіжих овочів, фруктів і зелені.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що заправляти салати можна дуже смачними і корисними соусами. Хочете дізнатися їхні рецепти?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини