Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що варто купити до новорічного столу вже зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Що варто купити до новорічного столу вже зараз

Деякі продукти до столу можна купити і зараз

26 листопада 2020, 14:10
Поділіться публікацією:

Наближається довгоочікуване свято в році, яке заведено відзначати в родинному колі за новорічним столом. Якщо хочете уникнути суєти й товкучки в магазинах напередодні Нового року, пропонуємо купити деякі групи товарів вже зараз.

Що варто купити до новорічного столу вже зараз

Фото: izhairguns/iStock/Getty Images Plus/Getty Images

Заморожені продукти

Пробіжіться по супермаркетах і наберіть потрібних вам заморожених продуктів, наприклад, крабових паличок для салату, ягід для випічки, креветок для закусок і інших товарів. Перед самими святами вибір буде не таким вже багатим, та й ціни можуть вирости.

Консерви

Купіть зелений горошок, огірки, гриби та інші консервовані продукти зараз, адже вони не зіпсуються до Нового року. Потім ви менше часу витратите на свої закупівлі й зможе заощадити кошти.

Майонез і спеції

Ці товари теж добре зберігаються до свят, навіть поза холодильником. Зробіть запаси потрібних вам спецій, щоб потім не бігати туди-сюди, якщо щось закінчиться.

Алкоголь

Це очевидно — він не псується. Крім цього, зараз можна спокійно піти й вибрати напій, який ви будете пити на свято, тому що асортимент досить великий. А напередодні Нового року полиці можуть швидко опустіти, та й знижок на ігристе може не бути.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки майонезу і шампанського можна в новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини