Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Прості поради, які допоможуть покращити здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Прості поради, які допоможуть покращити здоров'я

Поліпшити здоров'я можна за допомогою правильних звичок харчування

11 червня 2020, 15:50 comments1799
Поділіться публікацією:

Правильне харчування — основа здоров'я. Якщо хочете покращити своє загальне самопочуття, тоді перегляньте свій раціон харчування. Відразу перебудуватися на інший режим буде складно, тому почніть з простих, але ефективних порад.

Прості поради, які допоможуть покращити здоров'я

Скоротіть споживання цукру

Повністю відмовитися від цукру не вийде, але ви цілком можете обмежити його в раціоні. Наприклад, забудьте про булочки, шоколадні цукерки та інші солодощі і перейдіть на свіжі фрукти. У їх складі також є цукор, але вітамінів і корисних речовин більше.

Харчуйтеся по хвилинах

Бажано, щоб прийом їжі починався в один і той же час, але мова зараз не про це. Відводьте на їжу рівно півгодини, цього часу вистачить, щоб шлунок передав сигнал в мозок про те, що ситий. Таким чином, ви уникнете переїдання.

Знайте свої слабкості

Деякі люди не можуть відмовитися від соковитого, але калорійного гамбургера, знаючи, що це шкодить фігурі і здоров'ю. І у всіх є подібні слабкості. Але ворога треба знати в обличчя. Тільки тоді ви зможете ефективно протистояти спокусам. Наприклад, замість магазинних чіпсів можна готувати домашні – з овочів.

Забудьте про солодку газовану воду

Ці напої не приносить організму жодної користі. Особливо враховуючи той факт, що газована вода йде в компанії з фастфудом та іншою не особливо корисною їжею. Тому замініть цей напій на ягідні морси, холодний зелений чай та інші корисні варіанти.

Не ігноруйте заморожені продукти

Напевно вам знайома ситуація, коли ввечері так не хочеться готувати, і рука сама тягнеться до телефону, щоб замовити піцу або ролли. Ці страви досить калорійні, тому не варто бавитися доставкою додому занадто часто. Тримайте в морозильній камері декілька пакетів із замороженими овочами. Сучасні технології допомагають зберегти в них всі необхідні вітаміни і мінерали.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких "золотих" правил здоров'я слід дотримуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини