Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які допоможуть подолати втому
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які допоможуть подолати втому

Ці продукти, завдяки своєму складу, відновлюють енергію і сили

22 червня 2020, 14:25 comments2007
Поділіться публікацією:

Постійна втома, стрес, недосипання та інші фактори негативно впливають не тільки на наш зовнішній вигляд, але і на продуктивність. Щоб постійно бути в тонусі, нашому організму необхідно "паливо". А забезпечити його можуть правильні продукти харчування.

Продукти, які допоможуть подолати втому

Куряча грудка

Це дієтичний і дуже корисний продукт. Куряча грудка містить вітаміни групи В, які підтримують нормальний обмін речовин, а також А, РР, Н, F, магній, цинк, залізо, різні ферменти. Біле м'ясо курки заряджає енергією та усуває найменші ознаки втоми.

Чорниця

Це популярний і смачний суперфуд. Чорниця володіє багатьма корисними властивостями. В першу чергу, вона зміцнює імунітет і насичує організм цінними мінералами і речовинами. Ця ягода знімає втому, стрес і покращує кровообіг.

Шпинат

Ця трав'яниста рослина обов'язково повинна з'явитися у вашому раціоні. Шпинат покращує роботу травлення і підтримує організм у тонусі, знімаючи ознаки втоми.

Гранат

Гранат є цінним джерелом вітаміну С, А, В, Е, Р, кальцію, магнію, калію, марганцю, кобальту. Соковитий фрукт наповнює організм енергією, підвищує опір до різних інфекцій і вірусів, стимулює апетит.

Горіхи

Це найшвидший і простий спосіб відновити втрачені сили і повернути організму бадьорість і енергію. Лише невелика жменя горіхів здатна сотворити справжні дива. До того ж, це цінне джерело багатьох вітамінів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть при проблемах зі шлунком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини