Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, з яких не варто починати день
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, з яких не варто починати день

Є список продуктів, які не підходять для сніданку

16 червня 2020, 09:20 comments1926
Поділіться публікацією:

Сніданок — найважливіше приймання їжі, яке заряджає енергією, покращує метаболізм і дарує гарний настрій. Але не всі продукти підходять для сніданку. Деякі з них можуть нашкодити здоров'ю. Що ж краще виключити з раціону?

П'ять продуктів, з яких не варто починати день

Локшина швидкого приготування

Коли не вистачає часу на повноцінний сніданок, багато хто перекушує локшиною швидкого приготування. Так, це швидко і смачно, але наскільки корисно? Такий продукт містить багато шкідливих консервантів, які при постійному вживанні можуть виявитися канцерогенними. Плюс до всього, така локшина не приносить організму ніякої користі, вона наповнена швидкими калоріями, які не дають якісного насичення.

Млинці та оладки

Дієтологи не радять їсти на сніданок млинці та оладки, хоч і дуже хочеться. Справа в тому, що ці продукти насичені жирами і калоріями, у них відсутня клітковина, білки та інші вітаміни, які необхідні вранці організму. А ще більшої шкоди завдають здоров'ю солодкі топінги, сиропи і джеми, які додають у страву.

Ароматизований йогурт

Відмовтеся від "магазинного" йогурту, тому що він містить багато цукру, ароматизаторів та інших харчових добавок, які можуть нашкодити організму. Віддайте перевагу грецькому йогурту без добавок. Фрукти, горіхи і злаки ви можете додати самостійно.

Плавлений сир

Бутерброди з ним  — популярна страва на ранковому столі. До того ж, в магазині можна обрати плавлений сир із різними смаками і добавками. Однак дієтологи вважають цей продукт одним з найбільш непотрібних для сніданку. А все через великий вміст в ньому натрієвих плавників, барвників, консервантів, загусників і жирів.

Пончики

Хто не любить свіжоспечені донати і пончики? З'їсти їх разом з кавою або чаєм на сніданок — одне задоволення. Однак через велику кількість цукру, трансжирів і пшеничного борошна такі ласощі — не кращий варіант для ранкової трапези. Регулярне споживання пончиків, як, втім, і інших солодких кондитерських виробів, сприяє ожирінню, розвитку діабету і серцевих захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який фрукт ідеально підійде для сніданку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини