Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять продуктів, які відмінно розганяють метаболізм
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, які відмінно розганяють метаболізм

Ці продукти приводять в порядок роботу травлення

2 липня 2020, 03:25 comments2219
Поділіться публікацією:

Раціон харчування повинен бути смачним, різноманітним і корисним. Наша травна система дуже чутлива і її робота залежить від швидкості метаболізму. Якщо хочете його "розігнати", тоді зверніть увагу на деякі продукти. Про це повідомляє видання Food.inmyroom.

П'ять продуктів, які відмінно розганяють метаболізм

Зелений чай

Дієтологи рекомендують починати свій день з чашки зеленого чаю. До його складу входить велика кількість вітамінів, мінералів, амінокислот і антиоксидантів. Цей напій допомагає нормалізувати роботу травної системи, прискорюючи обмінні процеси. Так, що завдяки йому зайва вага йде, а нервова система знаходиться у стані спокою.

Лимон

Цей плід не тільки зміцнює імунітет, але і добре прискорює метаболізм. Лимони дозволяють досягти такого ефекту за рахунок нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Ці цитрусові м'яко їх очищають, тим самим покращуючи травлення їжі і прискорюючи обмінні процеси.

Імбир

Ще один відомий помічник у боротьбі за швидкий метаболізм. У імбиру складний і унікальний склад: у ньому присутні більше 400 різних хімічних сполук. Багато з них позитивно впливають на роботу травної системи, покращуючи обмін речовин.

Квасоля

Включіть в свій регулярний раціон квасолю, якщо ви хочете мати швидкий метаболізм. В її складі присутня клітковина, харчові волокна та інші поживні речовини, які позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту.

Шпинат

Це концентрація поживних речовин, серед яких варто згадати вітаміни групи В, калій, харчові волокна і клітковину. Такий багатий склад покращує процес перетравлення їжі, які надходить в організм, і засвоєння організмом поживних речовин, які міститься в її складі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фактори уповільнюють метаболізм. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини