Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які провокують набряклість
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які провокують набряклість

Ці продукти слід обмежити в раціоні

27 липня 2020, 21:20
Поділіться публікацією:

Набряклість — проблема, з якою стикаються жінки різного віку. І всьому виною може бути неправильний раціон харчування. На своїй сторінці в Instagram консультант-дієтолог Авраменко Евеліна розповіла про те, які продукти здатні викликати набряклість.

Названо продукти, які провокують набряклість

Помідори

Ці овочі містять у собі соланін — органічну речовину, яка викликає запалення і набряклість. Так, що не варто піддаватися його оманливій чарівності.

Консервовані продукти

Будь-які консервовані продукти, навіть самі, здавалося б, нешкідливі, такі як горошок, квасоля та пакетовані соки містять в собі масу солі. Краще уникати консервантів і віддавати перевагу свіжим сезонним продуктам..

Фастфуд

Гамбургери, піца, чіпси, солоний арахіс — це завжди їжа з підвищеним вмістом солі і підсилювачами смаку, які значно перевищують показники норми. Організм змушений компенсувати високий вміст натрію великою кількістю утримуваної води. Результат — набряклість.

Цукор

Солодощі — це головна слабкість багатьох людей і головна насолода! Але в них міститься білий цукор — продукт, який викликає запальні процеси в організмі і супутні набряки. Міняйте десерти на сухофрукти і радійте стану своєї шкіри.

Гострі страви

Страви, приправлені різними соусами, кетчупом, заправками і пряними приправами, також провокують збільшення набряклості.

Названо продукти, які провокують набряклість - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких продуктів слід уникати при печії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини