Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо правильний сніданок для активних жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо правильний сніданок для активних жінок

Цей сніданок забезпечить енергією і поліпшить роботу мозку

25 червня 2020, 09:15 comments1164
Поділіться публікацією:

У наш час жінки перестали бути просто жінками. Тепер вони не тільки вмілі домогосподарки, турботливі мами, люблячі дружини, але й успішні бізнес-леді. Як все встигати, залишаючись при цьому енергійною, радісною та здоровою? Звичайно-ж, дуже важливим аспектом для того, щоб день був успішним є наш сніданок. З чого він повинен складатися?

Названо правильний сніданок для активних жінок

Експерти кажуть, що для ранкового приймання їжі найкраще  підійде мигдаль, яблука, курага і мед. Всі ці інгредієнти потрібно змішати і додати 3-4 ложки натурального йогурту (без смакових добавок). Це приклад ідеального сніданку для жінок.

Відомо, що мигдаль з медом збільшує потенційну роботу мозку і покращує пам'ять. Яблуко дає необхідні вранці мікроелементи і глюкозу. Йогурт забезпечує організм можливістю легко засвоювати протеїни, молочні кислоти і сприяє хорошій роботі кишківника  протягом всього дня.

На сніданок можна сміливо додавати будь-які свіжі і сухі фрукти, горішки, варення, повидло. Можна готувати фруктові салатики і заправляти їх кисломолочними продуктами, а можна — протеїнові коктейлі на основі свіжих фруктів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких популярних сніданків абсолютно немає користі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини