Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо п'ять найшкідливіших продуктів на сніданок
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ять найшкідливіших продуктів на сніданок

Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі

2 серпня 2020, 08:30 comments1471
Поділіться публікацією:

Пропускати сніданок ні в якому разі не можна, адже він заряджає нас енергією і бадьорістю на весь день. Але не всі продукти харчування можна їсти натщесерце. Американський дієтолог Кейт Паттон перерахувала найшкідливіші варіанти сніданків. Про це повідомляє видання Ufacitynews.

Названо п'ять найшкідливіших продуктів на сніданок

depositphotos.com

Пампушки і тістечка

Вранці не варто захоплюватися солодощами і здобою. У них міститься велика кількість цукру, через який в організмі відбувається вироблення інсуліну, а це загрожує різким падінням рівня цукру в крові. Такі перепади негативно позначаються на самопочутті і провокують голод.

Сосиски у тісті

Лікар настійно рекомендує відмовитися від сосиски в тісті на сніданок, адже в цьому продукті багато насичених жирів і нітратів. Ковбасні вироби можуть містити потужний консервант, який погано впливає на травну систему.

Вершки для кави як замінник молока

Це менш здорова альтернатива. Продукти-замінники зазвичай містять трансжири, а також цукор або підсолоджувачі. Таке поєднання підвищує рівень холестерину, а це збільшує ризик серцевого нападу та інсульту.

Сухі сніданки

Пластівці, мюслі, снеки — в складі цих продуктів багато цукру, а він однозначно шкідливий, навіть незважаючи на всі корисні добавки у вигляді вітамінів і мінералів. В оброблених мюслях і снеках недостатньо клітковини, і в деяких випадках такі сніданки марні для правильної роботи кишечника.

Круасани

Цей борошняний виріб досить калорійний, тому круасанами не варто захоплюватися людям, які стежать за своєю фігурою. Плюс до всього, булочка, з'їдена з маслом або сиром, збагачує організм насиченими жирами і рафінованими вуглеводами. Ці інгредієнти пов'язані з підвищеним ризиком діабету другого типу і хворобами серця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який вид сніданку визнаний найнебезпечнішим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини