Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найшкідливіший молочний напій для дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найшкідливіший молочний напій для дітей

Цей продукт містить багато цукру і ароматизаторів

16 червня 2020, 17:05 comments2817
Поділіться публікацією:

Вчені з Гарвардського університету визначили молочний напій, який слід виключити з раціону дітей. Їм виявилося шоколадне молоко.

Названо найшкідливіший молочний напій для дітей

Експерти стверджують, що молоко втрачає свої корисні властивості, коли у нього додають багато цукру і підсолоджувачів. Їх регулярне споживання пов'язане зі збільшенням ваги і підвищеним ризиком розвитку хронічних станів, таких як діабет другого типу та хвороб серця. Найбільш шкідливим для дітей вважається шоколадне молоко - в одній склянці такого напою міститься 102 калорій, 18 з яких — жири.

Вчені кажуть, що кількість "молочки" в щоденному меню можна знизити за рахунок продуктів, багатих кальцієм. Наприклад, у дитячий раціон можна додати бобові, горіхи, зелень, шипшину, яйця і рибу та інші. Користі від таких продуктів буде значно більше, ніж від шоколадного молока.

Нагадаємо, що молоко, незважаючи на свою велику поживну цінність, може нашкодити організму. Яким може бути побічний ефект?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якою буде реакція організму, якщо на деякий час відмовитися від молочних продуктів?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://4mama.ua/view/3184
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини