Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названа дієта, яка підвищує настрій
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа дієта, яка підвищує настрій

Прихильники вуглеводної дієти не тільки худнуть, але і стають щасливішими

11 червня 2020, 10:40 comments1215
Поділіться публікацією:

Австралійські вчені з'ясували, що худнути можна і в хорошому настрої. Правильна дієта не повинна сильно обмежувати людину в продуктах, важливо лише виключити деякі інгредієнти.

Названа дієта, яка підвищує настрій

Дослідники провели експеримент, в якому брало участь понад 100 осіб, які страждають надмірною вагою. Учасників розділили на дві групи. Протягом року добровольці з першої групи повинні були дотримуватися вуглеводної дієти (бобові, цільнозернові крупи, баклажани, кабачки), а основу раціону учасників другої групи становили молочні продукти, м'ясо та інше.

Через вісім тижнів у добровольців були хороші показники здоров'я і ваги, але до кінця року між групами з'явилися відмінності. Незважаючи на те, що зниження ваги в обох випадках було однаковим (близько 14 кілограм), добровольці з першої групи були більш активними, енергійними і в хорошому настрої. А ось ті, хто вибрав жирову дієту, відчували роздратованість і депресивний стан.

Експерти кажуть, що при вуглеводній дієті самопочуття і працездатність не знижуються, вона збалансована, тому сприятливо впливає на організм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що позбутися від зайвих кілограм допоможе простий і доступний напій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини