Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Комаровський розповів, чи варто давати дітям солодощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів, чи варто давати дітям солодощі

До року давати дітям в їжу солодке не рекомендується

26 липня 2020, 11:15 comments1604
Поділіться публікацією:

Діти дуже люблять різні солодощі, але цукор у великій кількості здатний нашкодити організму, тому батьки всіляко намагаються обмежити його в раціоні малюків. Лікар-педіатр Євген Комаровський пояснив, як мотивувати дитину на правильне харчування і в яких випадках його можна побалувати солодощами. Про це він повідомив на своєму сайті.

Комаровський розповів, чи варто давати дітям солодощі

Kontrec | Getty Images

Педіатр вважає, що багато батьків роблять неправильно, коли обіцяють дати дітям солодощі тільки після прийому їжі. У таких випадках, щоб отримати бажане, дитина змушена їсти через силу.

Комаровський рекомендує пропонувати дітям солодке не після ситного сніданку або обіду, а після активних фізичних навантажень. Але варто обмежити шоколад, тістечка і цукерки в тому випадку, якщо вони призводять до набору зайвої ваги, погіршують апетит або викликають алергічну реакцію.

Якщо ж ніяких негативних наслідків після вживання солодкого немає, тоді його можна давати дітям (в розумних кількостях).

Комаровський лише зазначив, що до року дитині не варто давати різні солодощі, тому що її травна система не до кінця сформована, тому цукор може викликати проблеми з кишечником.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що доктор Комаровський розповів, чи корисна чорниця для зору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини