Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Холодне або тепле: яке молоко набагато корисніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Холодне або тепле: яке молоко набагато корисніше

І тепле і холодне молоко має ряд переваг

1 червня 2020, 11:10 comments2633
Поділіться публікацією:

Молоко — один із самих популярних продуктів харчування. Він володіє приємним смаком, ароматом і містить велику кількість вітамінів і корисних елементів. Деякі люди вважають за краще пити молоко холодним, а деякі навпаки, завжди підігрівають його. Як краще пити?

Холодне або тепле: яке молоко набагато корисніше

Відомо, що цей молочний продукт багатий на вітаміни A, D, E і K, а також калій, фосфор, магній, цинк та інші мінерали, які важливі для організму. Експерти кажуть, що в будь-якому разі молоко приносить користь і обидва варіанти мають своїми перевагами.

Наприклад, якщо ви хочете нормалізувати сон і поліпшити його якість тоді пийте молоко теплим. У такому вигляді цей продукт активізує амінокислоту, необхідну для вироблення серотоніну (гормону сну). Тепле молоко знижує рівень стресу і дозволяє розслабитися. А краще всього додати в нього ложечку меду, тоді користь молока зросте в рази. Такий напій допоможе впоратися з простудними симптомами.

Що стосується холодного молока, то воно допомагає при проблемах з травленням, зокрема при виразці шлунка. Також молоко в холодному вигляді сприяє схудненню, покращуючи обмінні процеси в організмі. Плюс до всього, воно покращує стан шкіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що чоловікам регулярно потрібно пити кокосове молоко. Чим же воно корисне?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини