Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Хлопець на 100 днів відмовився від популярного напою і поділився результатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець на 100 днів відмовився від популярного напою і поділився результатом

Він визнав, що зловживає шкідливими напоями та пообіцяв позбутися цієї залежності

18 вересня 2020, 19:10
Поділіться публікацією:

Житель Австралії вирішив влаштувати собі справжнє випробування, відмовившись від солодкої газованої води на 100 днів. Своїми змінами чоловік вирішив поділитися зі світом, тому розповів цю історію в соціальній мережі TikTok. Про це пише видання segodnya.

Хлопець на 100 днів відмовився від популярного напою і поділився результатом

Хлопець вирішив 100 днів не пити енергетики і газовані напої. Фото: unsplash

Щоб стримати своє слово, Рохіт Ройгр публічно дав обіцянку. Він поділився що міг часто собі дозволити випити газовану воду або енергетичні напої, від яких потім погано себе почував.

Рохіт не став приховувати від своїх підписників, що міг за один день випити дві пляшки коли, а енергетик в його руках спустошувався менше, ніж за п'ять секунд.

Після того, як чоловік дав обіцянку, він почав пити тільки воду, повністю відмовившись від шкідливих напоїв. Також він регулярно записував звіти про свої успіхи — це допомагало йому не зупинятися, а продовжувати далі.

Рохіт Ройгр почав помічати, що не минуло й десяти днів, як у нього перестав боліти живіт і покращився колір обличчя. А ще він почав займатися спортом і ретельніше стежити за своїм харчуванням, тому що у нього з'явилося набагато більше енергії.

З моменту початку такого незвичайного експерименту пройшло майже 100 днів, і герой не має наміру зупинятися. Навпаки, це настільки його захопило, що він планує скинути зайву вагу і зробити спорт стилем свого життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти роблять нас щасливішими: відповідає експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини