Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Гамбургерам - бій: у Британії заборонена реклама та продаж страв з надлишком жирів та цукру
commentss НОВИНИ Всі новини

Гамбургерам - бій: у Британії заборонена реклама та продаж страв з надлишком жирів та цукру

Тепер будь-яке зображення шкідливої їжі на телеекранах отримує квоту як фільми для дорослих

28 липня 2020, 01:31
Поділіться публікацією:

Уряд Великобританії всерйоз стурбоване кількістю підданих, які страждають ожирінням, починаючи ще з дитячого віку, і почали боротьбу з нездоровим харчуванням, настільки популярним в Сполученому Королівстві. Про це повідомляє видання Лента.иа, посилаючись на західну пресу.

Гамбургерам - бій: у Британії заборонена реклама та продаж страв з надлишком жирів та цукру

Відтепер супермаркети, кафе і фаст-фуди не можуть проводити акції для їжі з високим вмістом солі, жирів і цукру, не дозволяється розміщувати про неї рекламу та вивіски, такі страви не можуть бути виставлені на вітрині біля кас.

Телебачення також обмежить рекламу і епізоди з зображенням жаданих газованих напоїв, гамбургерів, пончиків та інших смачних, але шкідливих продуктів.

Цікаво, що в перелік заборон потрапили і великі ресторани з високою кухнею: тепер офіціанти зобов'язані вказувати калорійність страв, які готуються на винос.

Відзначається, у Британії найбільш високий відсоток товстих людей: 63% дорослих і 33% дітей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий в Україні педіатр Євген Комаровський розповів, можна балувати дітей солодким і в якій кількості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини