Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розповіла, кому корисно вживати кукурудзу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповіла, кому корисно вживати кукурудзу

Кукурудза є низькокалорійною, тому її можна додати в раціон, не боячись набрати зайву вагу

20 жовтня 2020, 15:08
Поділіться публікацією:

У кукурудзі міститься багато корисних властивостей і необхідних вітамінів, які позитивно впливають на роботу серця і судин, а також покращують метаболізм. Дієтолог Тамара Прунцева розповіла, кому корисно їсти цей продукт, передає видання newsyou.

Дієтолог розповіла, кому корисно вживати кукурудзу

Кому корисно вживати кукурудзу. Фото: unsplash

Кукурудза — це справжнє джерело вітамінів К, А, Е, D, а також в ній є магній, залізо, калій, фосфор і мідь. Ці елементи добре впливають на обмін речовин і є відмінною профілактикою при анемії. Проте, фахівець не рекомендує зловживати вживанням кукурудзяних паличок чи попкорну, оскільки в них міститься велика кількість цукру, олії і вони досить калорійні.

"При приготуванні попкорна використовується велика кількість олії, солі і підсолоджувачів. Якщо людина займається спортом і витрачає багато калорій, вживати даний продукт дозволяється, але не як основний — не можна забувати про білки, повільні вуглеводи і жири", — поділилася Тамара.

Також експерт додала, що цей продукт небажано вживати людям, у яких є проблеми зі здуттям живота або є схильність до хронічних хвороб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про 5 наукових фактів про цукор, які вас шокують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини