Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розповіла, які салати шкідливіші за фастфуд
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповіла, які салати шкідливіші за фастфуд

Деякі салати дуже калорійні

10 листопада 2020, 11:35 comments1229
Поділіться публікацією:

Салат — універсальна страва, яку можна приготувати з різних інгредієнтів, і вона буде прикрашати будь-який стіл. Але деякі салати, які користуються великою популярністю, насправді не так вже й корисні, а за енергетичною цінністю можуть і зовсім поступитися фастфуду.

Дієтолог розповіла, які салати шкідливіші за фастфуд

Фото: 5PH / 500px/500Px Plus/Getty Images

Оселедець під шубою

Варені овочі, які входять до складу цього салату мають високий глікемічний індекс, і разом вони підвищують рівень цукру в крові. Такий салат не рекомендується для частого вживання, хіба що на великі свята. Якщо хочете зробити його більш корисним для здоров'я, тоді не соліть його та обмежтеся малої порцією.

Крабовий салат з рисом

Улюблений багатьма крабовий салат з додаванням рису також вельми калорійний. У нього входить охолоджений рис, в якому утворюється більше резистентного крохмалю, а його не розщеплюють ферменти підшлункової залози. Плюс до всього, основу салату складають крабові палички, в яких мінімум користі, зате багато хімічних добавок. І все інгредієнти заправляються майонезом, а його теж складно назвати корисним.

Олів'є

Ще один салат, який користується великою популярністю. Основна його шкода в майонезній заправці, яка "навантажує" організм, зокрема внаслідок різних харчових добавок. Та й докторська ковбаса не найкорисніший інгредієнт, тому що містить сою, крохмаль і мінімум м'яса. Щоб олів'є було більш корисним, слід замінити майонез на сметану, а ковбасу — на яловиче серце.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що буде з організмом, якщо харчуватися фаст-фудом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини