Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дешево, але корисно: які продукти варто додати в свій раціон
commentss НОВИНИ Всі новини

Дешево, але корисно: які продукти варто додати в свій раціон

В них міститься велика кількість вітамінів, антиоксидантів і мікроелементів

22 вересня 2020, 17:33
Поділіться публікацією:

Шведський фахівець назвала перелік найдешевших, але корисних продуктів, які бажано додати в щоденне меню. Про це пише видання toneto.

Дешево, але корисно: які продукти варто додати в свій раціон

Дешеві і корисні продукти. Фото: unsplash

Христина Андерсон відносить до цього списку цибулю, капусту, буряк, моркву і пастернак. Цибулю необхідно їсти тому, що в ній міститься багато необхідних вітамінів і мікроелементів, які позитивно впливають на весь організм. Особливо корисно їсти червону цибулю, в складі якої є антиоксиданти. А ось капуста захищає від появи ракових пухлин, впевнена дієтолог. Але її потрібно вживати з обережністю: Андерсон не рекомендує їсти капусту в сирому вигляді, якщо є проблеми зі шлунком.

Також фахівець радить вживати цільнозернові продукти в достатній кількості. Тому що це їжа, яка нормалізує рівень цукру в крові, а також покращує обмін речовин. Ще Христина підкреслила, що не варто забувати про картоплю, адже вона є джерелом енергії, її можна додати практично в будь-який раціон харчування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити бутерброд корисним: думка дієтолога. Спеціаліст рекомендує не шкодувати свіжих овочів для приготування перекусу. Тоді кілька бутербродів можна вважати повноцінним ситним обідом або вечерею. Також Світлана підкреслює, що правильний склад бутерброда не тільки наситить організм на тривалий час, але і стане джерелом корисних вітамінів і мінералів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини