Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому день потрібно починати з теплої води натщесерце
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому день потрібно починати з теплої води натщесерце

Тепла вода краще сприяє очищенню організму

11 листопада 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

Мабуть, всі чули про те, що ранок потрібно починати зі стакана води, і краще теплої, тому що вона "запускає" організм і швидше позбавляє його від токсинів. Нутриціолог Анна Берсенєва розповіла, якими ще дивними властивостями володіє тепла вода натщесерце.

Чому день потрібно починати з теплої води натщесерце

фото з відкритих джерел

Очищає організм

За допомогою теплої води ви вранці ефективно рятуєтеся від шкідливих речовин, які розщеплюються під час сну й осідають на стінках кишківника і шлунка.

Прискорення обміну речовин

Вчені з'ясували, що склянка теплої води, випитої натщесерце, на 30% прискорює обмінні процеси в організмі. Тканини та органи швидше забезпечуються киснем, а також поживними елементи. А це, своєю чергою, допомагає швидше спалювати калорії.

Поліпшення травлення

Ще тепла вода допомагає поліпшити роботу травлення, тому що стимулює вироблення шлункових ферментів. А значить їжа, яка ви будете вживати протягом дня, буде швидше перетравлюватися.

Профілактика захворювань

Склянка теплої води, випитої після пробудження, має сечогінний ефект, тому ви не будете страждати від набряклості. Крім того, завдяки цій звичці ви мінімізуєте ризик появи каменів у нирках і інфекцій сечового міхура.

Гарний настрій

Ще ця ранкова звичка допомагає нормалізувати нервову систему, знімаючи дратівливість і стрес. Ви будете відчувати прилив сил, тому що тепла вода підвищує загальний тонус організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому небезпека кип'яченої води.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини