Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим небезпечне для здоров'я одноманітне харчування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим небезпечне для здоров'я одноманітне харчування

Одноманітне харчування призводить до дефіциту поживних речовин

1 вересня 2020, 00:30 comments1084
Поділіться публікацією:

Щоденний раціон харчування повинен бути правильно збалансованим, різноманітним і корисним. Тоді організм буде правильно функціонувати та насичуватися вітамінами. Але багато людей, нехтують цією порадою і їдять кілька днів поспіль одну і ту ж їжу. Лікар-дієтолог Римма Мойсенко виданню Ura розповіла, чим це загрожує для здоров'я.

Чим небезпечне для здоров'я одноманітне харчування

Спеціаліст зазначила, що одноманітне харчування порушує вироблення важливих для організму ферментів. Імунна система на їжу, яка вживається третій день поспіль, реагує, як на ворога, нападаючого на організм. Особливо, якщо мова йде про білкові продукти. Щоб в процесі травлення не було збою, важливо робити раціон максимально різноманітним (м'ясо, овочі, фрукти, крупи, молочні продукти і т.д.)

Ще лікар підкреслила, що одноманітне харчування сильно позначається на фігурі, та й на здоров'я в цілому, тому що організм починає відчувати дефіцит поживних речовин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що при критичних збоях в харчуванні наш організм починає посилати сигнали, які не варто ігнорувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини