Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим може обернутися відмова від обідньої перерви
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим може обернутися відмова від обідньої перерви

Відмова від обіду загрожує негативними наслідками для здоров'я

23 червня 2020, 13:15 comments1302
Поділіться публікацією:

Сучасний ритм життя диктує свої правила і часто стає причиною погіршення самопочуття та  зниження працездатності. Все більше працевлаштованих людей економлять свій час за рахунок обіду, не замислюючись над тим, до яких серйозних наслідків це може призвести.

Чим може обернутися відмова від обідньої перерви

Вчені стверджують, що обід — важливе приймання їжі, яке не можна ігнорувати. Завдяки йому ми відновлює сили і енергію. Якщо ви часто відмовляєтеся від повноцінного обіду, тоді не скаржтеся на проблеми з травленням. Але крім цього, відмова від їжі в час обідньої перерви може призвести до порушення сну, стресу, занепаду сил, розладів уваги та інших проблем зі здоров’ям.

Експерти кажуть, що не можна обідати на ходу,  бо в такому випадку є шанс "підхопити" гастрит, виразку шлунку, діабет, ожиріння та інші захворювання. Приймання їжі повинно відбуватися спокійно і в нормальній обстановці, без телефонів та інших гаджетів. Відриваючись від обіду для того, щоб посидіти в інтернеті, людина не відчує необхідного припливу сил і не відпочине настільки, наскільки їй необхідно. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки під час обіду сприяють набору ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини