Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти можуть послабити імунітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти можуть послабити імунітет

Неправильним харчуванням можна порушити мікрофлору

25 червня 2020, 13:05 comments1299
Поділіться публікацією:

Послабити імунну систему, як і зміцнити, можна за рахунок харчування. Є продукти, які завдають здоров'ю серйозної шкоди, тому їх вживання потрібно обмежити до мінімуму. Що це за продукти?

Які продукти можуть послабити імунітет

Експерти з'ясували, що для користі імунітету варто їсти менше сиру. Справа в тому, що в багатьох сортах цього продукту містяться бактерії лістерії. Як показують численні наукові дослідження, ці бактерії здатні серйозно послабити імунну систему. При цьому важливо відзначити, що з невеликою кількістю сиру організм справляється успішно, шлунковий сік руйнує лістерії в розумній кількості.

Деякі фахівці рекомендують зменшити вживання м'яса і тваринного жиру. У цих продуктах міститься багато, так званих, вільних радикалів, які викликають у клітинах людини мутації і руйнують їх.

Найнебезпечнішим продуктом для імунітету був і залишається алкоголь. З цим погоджуються усі експерти. Наукові дослідження довели, що алкоголь буквально вимиває з організму всі поживні речовини і лейкоцити, які відіграють величезну роль в роботі імунної системи. До того ж, не варто забувати про загальну  інтоксикацію, яку викликає алкоголь, коли його вживають надмірно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зміцнити імунітет з допомогою простих правил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини